Motoren


Suzuki V-Strom DL650
De V-Strom DL650 is gemaakt voor puur avontuur en plezier onder alle omstandigheden. Een motor met een ideale zitpositie, superieure actieradius, wendbaarheid en sportieve rijprestaties. De favoriete motor voor in de bergen te rijden.
Yamaha XT660Z Tenere
Sta open voor avontuur met de XT660Z Ténéré - een robuuste, functionele en fraai gestileerde multifunctionele machine. De Ténéré brengt u op plaatsen waarvan u het bestaan niet eens vermoedde.Yamaha Fazer FZ-800
Geen enkele andere middelzware motorfiets biedt deze opwindende mix van Supersport-prestaties en zelfverzekerde uitstraling. De krachtige Fazer8 combineert de geavanceerde technologie van de Yamaha R-serie met veelzijdigheid voor dagelijks gebruik. Als u eenmaal hebt ervaren hoeveel hij heeft te bieden, bent u verkocht!Yamaha MT07 (nieuw)
De MT-07 is een motorfiets die ontworpen is om plezier te hebben. Bijna alles aan deze veelzijdige, nieuwe motorfiets - zijn hoge koppel, wendbare chassis en uiterst lage brandstofverbruik - maken hem onweerstaanbaar voor zowel nieuwe als ervaren motorrijders.


Yamaha MT09 (nieuw)
De Yamaha MT-09 ABS vormt een gloednieuw concept binnen het sportieve segment. Met zijn compacte chassis en de koppelsterke 3-cilindermotor is deze nieuwe machine ontworpen voor rijders die veel waarde hechten aan karakter en persoonlijkheid.
Yamaha XV950 Bolt (nieuw)
De nieuwe XV950 modellen hebben een tijdloos karakter en zijn voorzien van een pure ziel zonder opsmuk. De Yamaha XV950 is stoer, sterk en laag. (Meerprijs 100€)Yamaha Supertenere (nieuw)
Met de XT1200ZE Super Ténéré gaat uw wens om de wijde wereld te ontdekken eenvoudig in vervulling. Deze bijzondere avontuurlijke motorfiets is er helemaal op afgestemd om u verder te brengen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. (Meerprijs 150€)BMW1200GS
Al 32 jaar definieert "de GS" het hele segment en is de trouwe reisgenoot bij uitstek van elke motoravonturier. De BMW 1200 GS is berekend op èlk terrein (Meerprijs 150€)

   
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Endurotour (nieuw)
GPS Pantanotour(nieuw)
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2015
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
 
Bekijk onze tour impressies
Foto's en films om u een goede indruk te geven van het motor-rijden in Zuid-Spanje
Meer info...
 
   
   
   
 
Zelf tickets boeken
Transavia
Jetairfly
Easy Jet
Air Berlin
Monarch Airlines
Ryan Air
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©